Најнови вести во категоријата Приклучни уреди

Schmitz Cargobull киперски надградби M.KI

Превоз и истовар со кипање

Германската фирма за изработка на носечки камионски структури, полуприколки и приколки може да се пофали со традиција од преку 120 години. Од широкиот спектар на производи кои актуелно се произведуваат се задржуваме на киперските приколки од серијата M.KI

повеќе…

Martz Basic 205 – Автомобилска приколка

Адекватен одговор за вашите транспортни потреби

► Полската компанија Martz е специјализирана за израбтока на широк опсег на автомобилски приколки наменети за најразлични хоби активности како и за работни потреби

повеќе…

Schmitz Cargobull – 125 години постоење

Јубилеј кој отсликува традиција и посветеност

Пред точно 125 години, во септември 1892 година, ковачот Хеинрих Шмиц (Heinrich Schmitz) во Алтенберге близу Минстер, ја формирал компанијата која денес е европски лидер во производството на полуприколки, камионски шасии и термоизолирани приколки, општиот транспорт како и транспортот на рефусна стока

повеќе…

Шмиц Каргобул Македонија 

Прослава со повод

При крајот на месец мај, во Шмиц Каргобул Македонија имаше добри причини за дружење со партнерите. Прославата на 16 годишнината од постоењето на фирмата беше збогатена со претставување на SCB уредот за ладење при транспорт како и со новата S.CS Genios серија на полуприколки со церада

повеќе…