Најнови вести во категоријата Транспорт – опрема

PFREUNDT – мобилни ваги    

Прецизност во работата

Тежинското мерење на извршените работни задачи  претставува драгоцен податок за увид во ефикасноста на работата. PFREUNDT, како еден од најстариите производители на подвижни мерни ваги, нуди широк опсег на производи за оваа намена

повеќе…

WURTH

Одржување на DPF филтер

Во современите дизел мотори, поради почист издув и запазување на строгите еколошки норми, се вградуваат DPF (Diesel Particulate Filter) филтри кои имаат способност да ги задржуваат честичките од чад. Поради природата на хемискиот процес, тие треба повремено да се чистат а за таа цел WURTH има ефикасен предлог

повеќе…

ContiTech – АБ Новоселски

За мирен сон потребна е квалитетна перница

Ако прашате некој камионџија што попрво би сакал – скапа француска перница полнета со пердуви откако ќе се врати од долг пат, или пак квалитетни воздушни перници за возилото пред да тргне на него, одговорот е неминовен

повеќе…