• Најнови содржини

  Volvo P7820D (ABG) – Финишер на гасеници

  Асфалтирање со испеглан финиш

  Изграден со високо-перформантни компоненти, финишерот P7820D е дизајниран за зголемена продуктивност при истовремено намалување на потрошувачката, бучавоста и оперативните трошоци

  повеќе…

  Rubble Master

  Системи за потреби на современиот свет

  Швајцарскиот производител на дробилки настапува на пазарот со неколку принципи на работа: технолошка иновативност, почит спрема корисниците и одговорност за понудените решенија

  повеќе…

  MST M55 U – Мини багер

  Вродена сестраност во мало пакување

  Серијата ”M” на мали багери што ги произведува турскиот производител се истакнува со компактни димензии на нив може да се приклучат голем број додатоци а доверливоста и економичноста им се во семејно наследство

  повеќе…

  Специјализирано списание за градежништво и транспорт