Humbaur HTK 2000.27

Кипер за градска употреба

► Ви треба кипер, ама за мала работа? Нема проблем – Германците имаат и такви


Ова што го гледате е најмалиот тристран кипер на германскиот производител на приклучна техника Humbaur. Конструкцијата му е алуминиумска, може да превезува секаков вид материјали а аголот а кипење е 45° на сите три страни. Вкупната тежина му изнесува 2.000 kg, а носивоста 1.335 kg. Товарниот дел од приколката е долг 2,67, широк 1,5 метри, а висината на товарање е 75 сантиметри. Овој интересен производ има и интересна цена – околу 3.500 евра без данок.

csm_HTK_03_left_tilted_2731f8ef86[1] copy