Kalmar идна генерација вилушкари (видео)

Конструирани за иднината

► Финскиот производител на опрема за манипулација и интерен транспорт на стоки Kalmar интензивно работи на нова генерација машини

Идната генерација вилушкари на Kalmar ќе биде целосно автономна, со одлични маневарски способности обезбедени од четирите управувани тркала. Со нив тие ќе добијат поголема ефикасност на помал простор, дополнително подобрена со можноста за вмрежено работење на два вилушкари. Како изгледа тоа, погледнете во видеото.