Камионска дрифт гимкана (видео)

Или како камионски 1.100 KS ги палат гумите кои исчезнуваат во чад

Колку и да е жешко надвор, вреди атмотсферата да се покачи за уште некој степен што неминовно ќе се случи откако ќе го погледнете ова атрактивно видео во траење од шест минути

Само накратко: во главната улога е тркачкиот камион Becx-TDS Racing задвижуван со ѕвер од MAN со 1.100 KS, кој го дотерува до 215 km/h