Белград

Саем на градежништвото

Денес во Белград започнува 43-тиот меѓународен саем на градежништвото

Во шест хали и на отворениот простор на белградското сајмиште ќе настапат преко 550 изложувачи од 30 земји кои ќе се претстават со најновото од својата продукција. Саемот ќе трае до 23 април, а ова е видео репортажата од неговото ланско издание.