Објавено за багери:

MST M55 U – Мини багер

Вродена сестраност во мало пакување

Серијата ”M” на мали багери што ги произведува турскиот производител се истакнува со компактни димензии на нив може да се приклучат голем број додатоци а доверливоста и економичноста им се во семејно наследство

повеќе…

Volvo EC 380EHR

Конструиран за рушење

Во понудата на Volvo Construction  Equipment може да се најдат и машини чија основна намена е деструкцијата односно рушењето. Како добар пример за високо-технолошка машина за рушење може да послужи моделот EC380EHR кој е изграден врз основи на универзалниот багер од серијата 380

повеќе…

JCB Hydradig 110W

Биди прв

Багерот Hydradig 110W, британците од JCB за прв пат го претставија на Bauma 2016. Примената на цела низа иновативни решенија на производителот му дава за право да најави дека токму овој модел ќе означи трансформaција на оваа индустриска гранка

повеќе…