Објавено за Boart Longyear:

Boart Longyear

Технологијата на Sonic дупчење

Американската компанија Boart Longyear од раните 90-ти години произведува дупчалки кои користат технологија на Sonic дупчење која во однос на конвенционалните машини нуди низа компаративни предности

повеќе…

Boart Longyear LF230 – Дупчалка за испитување

Компактна и лесна дупчалка со високи капацитети

Со максимална длабочина на дупчење од 2.983 m, компактната дупчалка на Boart Longyear е подготвена да одговори на најтешките апликации во потрага по минерални богатства

повеќе…