Објавено за булдожери:

Caterpillar 844K – Булдожер на тркала

Вградена издржливост

844 K е најголемиот булдожер на тркала во големата ергела на CAT. Тој е идеален за апликации во големите рударски комплекси, во компаниите за производство на електрична енергија, како и при преместување на големи количини на материјал

повеќе…

Liebherr PR726 Litronic

Моќен булдожер спакуван во компактни димензии

► Со оперативна тежина од максимални 20.100 kg и капацитет на секалото од 4,27 m³ компактниот булдожер на Liebherr користејќи современ дизел мотор од 190 КС е подготвен за ефикасно поместување на теренски материјал

повеќе…

Caterpillar – булдожери со Cat Grade систем

Високата технологија во функција на поголема ефикасност

► Cat Grade-технологија е подготвена за вградување од најмалиот па се до гигантските булдожери на Caterpillar и тоа само со една задача: зголемување на продуктивноста и помош на бизнисот да создава поголем профит

повеќе…

CAT D9T

Американски сумо борач

► Големиот булдожер на Caterpillar првенствено е наменет за извршување на тешки физички задачи. Тој најдобро се снаоѓа во областите на тешката индустрија, отворените рударски копови, каменоломи и депонии. Со силно изразени физички способности тој е оспособен за големи поместувања на материјал

повеќе…