Објавено за доставни возила:

Opel Vivaro-e се закити со престижната награда „Интернационално комерцијално возило“ за 2021-ва

За две години две IVOTY титули

Целосно електричното комерцијално возило од германскиот производител беше избрано од стручното жири составено од 24 новинари

повеќе…