Објавено за Toyota:

Toyota вилушкари

Семејството на магацинските вилушкари на Toyota постојано се шири

► Комплетноста на понудата и можноста за избор на најсоодветни решенија се основа на размислувањето на компанијата Toyota Material Handling кога е во прашање опремата за манипулација со стоки

повеќе…