Објавено за Volkswagen:

Новиот VW Caddy подготвен за лансирање (видео)

Поголем, попрактичен, поефикасен

Откако во февруари беше претставен, новиот Volkswagen Caddy од петтата генерација е подготвен за пазарно лансирање кое ќе се случи при крајот на идниот месец

повеќе…