Објавено за Volvo:

Volvo FH Reloaded

Оптимизација која штеди гориво

Помала потрошувачка на гориво – тоа се волшебните зборови околу кои денес сé се врти во светот на транспортот. Производителите се трудат да постигнат што помали бројки, со едноставна логика – оној кој ќе биде најдобар ќе продаде повеќе возила

повеќе…

Volvo P7820D (ABG) – Финишер на гасеници

Асфалтирање со испеглан финиш

Изграден со високо-перформантни компоненти, финишерот P7820D е дизајниран за зголемена продуктивност при истовремено намалување на потрошувачката, бучавоста и оперативните трошоци

повеќе…

Volvo FMX

Сите го сакаат, но не го покажуваат тоа

Превозниците потајно ги сакаат камионите на Volvo. Тоа не секогаш го покажуваат, но така е. Градежниците пак генерално ги сакаат камионите со повеќе оски. Посебно ако се Volvo, иако према нив се однесуваат како да ги мразат

повеќе…

Volvo FH16 750

Убавец со ѕверско срце

Големиот избор на разни верзии на Volvo FH за долголиниски превоз ги става на мака транспортерите да се одлучат која изведба за нив е вистинската. Сепак на мал дел не им треба размислување – за нив 750-коњската изведба е она вистинското

повеќе…

Volvo EC 380EHR

Конструиран за рушење

Во понудата на Volvo Construction  Equipment може да се најдат и машини чија основна намена е деструкцијата односно рушењето. Како добар пример за високо-технолошка машина за рушење може да послужи моделот EC380EHR кој е изграден врз основи на универзалниот багер од серијата 380

повеќе…