Volvo FMX (видео)

Поместување на границите на продуктивноста

► За новиот FMX од Volvo велат дека е камион кој ја гради иднината

Новиот Volvo FMX е преполн со особености што ги олеснуваат тешките задачи. Сосема новата робусна кабина има подобрена видливост дополнета со странични камери. Контролниот панел за тракцијата помага возачот да се справи со потенцијално опасни ситуации како на така и надвор од патот, а способносна за носење 38 тони значително ја подобрува продуктивноста. Погледнете го видеото.