Објавено за занимливости:

RASCO – Опрема за одржување на патишта

MUVO: Целогодишен работник за одржување на урбани средини

Со над 30 годишно искуство RASCO е еден од водечките европски производители на опрема за летно и зимско одржување на коловозите. Покрај опремата за одржување во продажниот програм на RASCO се наоѓаат и повеќе наменските возила MUVO и Holder

повеќе…