Најнови вести во категоријата Камиони

Volvo FMX

Сите го сакаат, но не го покажуваат тоа

Превозниците потајно ги сакаат камионите на Volvo. Тоа не секогаш го покажуваат, но така е. Градежниците пак генерално ги сакаат камионите со повеќе оски. Посебно ако се Volvo, иако према нив се однесуваат како да ги мразат

повеќе…

Volvo FH16 750

Убавец со ѕверско срце

Големиот избор на разни верзии на Volvo FH за долголиниски превоз ги става на мака транспортерите да се одлучат која изведба за нив е вистинската. Сепак на мал дел не им треба размислување – за нив 750-коњската изведба е она вистинското

повеќе…