Објавено за видео:

Се гради пат кој ќе ги полни електромобилите во возење

Кој тогаш не би сакал да вози електричен автомобил?

Патот со вградени безжични полначи во блиска иднина би можел да ги полни нашите возила во движење кои во тој случај никогаш не би останале без струја

повеќе…